Méér dan 9 lessen per week

vind hier de perfecte les voor jou!

Laat mij weten of er wat bij zit,

maak een afspraak en begin vandaag

nog met een sportiever bestaand...

Lessen

 • Pilates
  Pilates
 • Pilates
  Pilates
  Maandag: 20.15uur-21.15uur
  Woensdag: 20.15uur-21.15uur
  Pilates is een bewegingsmethode die ontworpen is om het lichaam in evenwicht te brengen. Het is een uitgebreid systeem van specifieke oefeningen die worden uitgevoerd op een oefenmat. Het systeem volgt de principes van een zeer bewust bewegen met intense concentratie, een specifieke ademhaling, het werken vanuit je kern/centrum en dat alles met vloeiende bewegingen. Pilates heeft ook een ontspannende uitwerking op de geest. Het bevrijdt het lichaam van spanningen en verhoogt het energiepeil.Het lichaam komt dus in evenwicht, de houding wordt verbeterd, zo ook het lichaamsbewustzijn en de bewegingstechniek. Dit alles heeft aangename voordelen op aspecten in je dagelijks leven.
 • BBB
  BBB
 • BBB
  BBB
  Maandag: 19.00uur-20.00uur

  BBB (Buik, Billen en Benen) deze les wordt gehouden in de studio. Op super, high, snelle muziek wordt er les gegeven puur basics waar centraal ligt de BBB (Buik, Billen en Benen) training. De eerste 25 minuten wordt er gericht conditioneel getraind met als centraal de BB (billen en benen), tweede 20 minuten kracht met als centraal BB (Billen, Benen) en armen o.a. Borst. De laatste 15 minuten grondoefeningen met centraal de Buik! Als materiaal worden de lessen opgevuld met o.a. dumbels, tube (elastieken), schijven, 2kg ballen en HipnTigh.
 • Pi-Yoga
  Pi-Yoga
 • Pi-Yoga
  Pi-Yoga
  Vrijdag: 10.15uur-11.15uur

  Een nieuwe combinatie van Pilates en Yoga, Pi-Yoga waar kracht, ethische discipline, zelfobservatie, houding, adembeheersing en concentratie centraal staat. De les begint met de zonnegroet die gevormd wordt door dynamische flow van A naar B gaat. Hier bepalen wij het ritme en de stemming van iedere Pi-Yogasessie. Alle series, ongeacht of het de eerste of het tweede of gevorderde serie is, is een uitgebreide en verfijning van de bewegingen uit de zonnegroet.
 • Personal Training
  Personal Training
 • Personal Training
  Personal Training
  Personal Training is op afspraak
  Deze les is 45 minuten en wordt geheel gemaakt naar jou wensen. Het kan varieeren van kracht, afvallen, conditie, Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een bewegingsplan op te stellen, aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Elk mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om UW doelen te behalen én te behouden. Bij Lisa’s studio onder begeleiding van Lisa Jonk-de Vries bent U in goede handen!
 • Fresh Balance
  Fresh Balance
 • Fresh Balance
  Fresh Balance
  Woensdag: 19.00uur-20.00uur
  Vrijdag: 9.00uur-10.00uur
  FreshBalance is een training voor jong en oud waarbij cardio, kracht, stabiliteit, flexibiliteit en rust worden gecombineerd. Hierdoor bereik je met een FreshBalance training de ideale balans tussen lichaam en geest. Een FreshBalance training is opgebouwd uit 3 blokken van 20 minuten. Het eerste blok van 20 minuten bestaat uit cardio en kracht oefening. Waarbij de nadruk licht op het opwarmen van het lichaam en het versterken van de spieren. In het tweede blok wordt gewerkt aan de stabiliteit van het lichaam door middel van grondoefeningen. De laatste 20 minuten van de training worden ingevuld met flexibiliteit en ontspannings oefeningen.

Lisa's Studio Tarieven

 

Het lesgeld bij Lisa’s Studio is:

 

1x in de week trainen

€ 30,- per maand

2x in de week trainen

€ 43.50,- per maand

Een losse les is € 10,-

Personal Training 45 min € 30 ,-

 

Lesgeld wordt betaald in de eerste week van de nieuwe maand.

Opzegtermijn van een maand.

Geen inschrijfgeld.

 

 

Zuiderpad 9

1461BN Zuid-Oost Beemster

0653861120

 

Contact

©KRDesign//2017

Lessen